TRABZON VAKFIKEBİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Yılı EKPSS Sonucu İlimize Yerleştirmesi Yapılan Aday İşlemleri

DUYURU

            2017 EKPSS sonucuna göre ÖSYM tarafından İlimize yerleştirmesi yapılan adaylarla ilgili yapılacak işlemler aşağıda sıralanmıştır.

  1. Adayların atama işlemlerine esas olmak üzere aşağıda yazılı belgeleri en geç25.09.2017tarihine kadar Müdürlüğümüzde olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir. (Evrak Posta Yoluyla Gönderilebilir.)
  2. İlimize yerleştirilenlerden başka ilde görev yapmak isteyenler başvuru evraklarını Müdürlüğümüze göndermeyecek, sadece atanmak isteği il/ilçeye ilişikin dilekçe ile tercih sonuç belgesini Müdürlüğümüze göndereceklerdir.
  3. Müdürlüğümüze teslim edilen/gönderilen belgeler komisyon tarafından incelenecek ve adayların aranılan niteliklere uyup uymadıkları belirlecektir.
  4. Komisyon tarafından aranılan niteliklere uygun oldukları tespit edilenlerin il içi görev yeri belirleme olurları alınacaktır. (Valiliğimizce uygun görülen ilçenin haricindeki bir ilçede görev yapmak isteyen adaylardan bir defaya mahsus yer değiştirme hakkını kullanarak hangi ilçede görev almak istediğine dair dilekçe alınacaktır.)
  5. Atama onayları alınan personelin güvenlik soruşturmasının sonucu beklendikten sonra göreve başlatma işlemi gerçekleştirileceğinden, adaylar göreve başlamak üzere ilimize bu işlme tamamlandıktan sonra geleceklerdir.

 

 

 

Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız

https://trabzon.meb.gov.tr

Sahil Caddesi Hükümet Konağı 2. Kat Vakfıkebir 61400 Trabzon / TÜRKİYE - (462) 841 2002

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.