2018 Yılı Tercih Danışmanlığı Komisyonları

.
2018 Yılı Tercih Danışmanlığı Komisyonları

2017-2018 eğitim öğretim yılı tercih danışmanlığı sürecinde öğrencilere ilgi, yetenek ve kişilik özellikleri doğrultusunda bir üst öğrenim kurumuna geçişlerinde rehberlik yapılması ve bu süreçte verilecek tercih danışmanlığı hizmetlerinin belirlenen standartlar doğrultusunda yürütülmesi amacıyla ilçelerde oluşturulan Tercih Danışmanlığı Komisyonlarında görevlendirilen  öğretmenlere ilgi (c) onay alınmıştır.

Tercih danışmanlığı komisyonlarında görevlendirilen öğretmenlere ilgi (a) genelgenin 13. Maddesinin 3. Bendine göre yaz tatilinde fiilen yaptıkları görevleri karşılığında her gün için 3 saat olmak üzere ek ders ücretinden yararlandırılması ve görev süresince görevli izinli sayılmalarının uygun görüldüğüne ilişkin ilgi (c) Valilik onayı, komisyonlarda görev alacak öğretmenlere ait listeler, ilgi (a) genelge ve ilgi (b) kılavuz ekte gönderilmiştir.

/www/tercih-danismaligi/dosya/146