Tübitak

Değerli Öğretmenler;

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Sonuçları açıklanmıştır.

http://bilimiz.tubitak.gov.tr internet adresinden "Başvuru ve Sonuç Sistemine Giriş"  kısmından sisteme giriş yaparak sonuçları öğrenebilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için tıklayınız.

Proje başvurusu desteklenmeyen okullara red gerekçeleri, proje yürütücülerinin başvuru sırasında beyan ettiği e-posta adresine 05/01/2018 tarihine kadar  gönderilecektir.

Değerli Yöneticiler ve Öğretmenler, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrenciler;

17 Ekim 2017 tarihinde başlayan 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuruları sona ermiştir. Toplumda bilim kültürünün yaygınlaştırılması, ülkemizin kalkınması, refaha kavuşması ve sevgili çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması yönünde yaptığınız projeler için teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

2017-2018 dönemi Çağrı Metni için tıklayınız.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Sorumluları listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı İl Temsilcisi listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Bilim ve Toplum Programları Çağrı Duyuru Afişi için tıklayınız.

TÜBİTAK Bilim Fuarları Tanıtım Videosunu indirmek için tıklayınız
TÜBİTAK Bilim Fuarları afişleri için tıklayınız.