Depremden etkilenen vatandaşlarımız için

İlçemize misafir olarak gelen Depremden etkilenen vatandaşlarımız için "Psikolojik İlk Yardım" hizmeti devam ediyor.

İlçemizde kurulan ve misafir ailelerimizi gezen ekibimizde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetlerden bir görevli,Sağlık Bakanlığı Toplum Sağlığı Merkezinden (Sağlık Ocağı) bir Ebe ve Bir Hemşire ve Milli Eğitim Bakanlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde görev yapan Bir Rehber Öğretmen yer alıyor.

Psikososyal Destek Ekibi her gün Vakfıkebir'in çeşitli noktalarında (Deregözü,Körez Mahallesi,Hacıköy Mahallesi,Çarşı Mahallesi,Kemaliye Mahallesi,Kirazlık Mahallesi,Büyükliman Mahallesi,MTAL Uygulama Oteli gibi)bir çok aileyi ziyaret ediyor.

22-02-202322-02-202322-02-2023