Eğitimin Yıldızları-HOPO Proje Yarışması Kapsamında Deregözü Ortaokulu Olarak yürütülen “Tasarruf Et Değerlendir” projesi dahilinde Trabzon Şehir Müzesi Ve Trabzonspor Müzesine gezi düzenlendi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğüyle Anadolu Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı’nın Ortaklığında yürütülen Eğitimin Yıldızları-HOPO proje yarışması kapsamında Deregözü Ortaokulu olarak yürütülen “Tasarruf Et Değerlendir” projesi dahilinde Trabzon Şehir Müzesi Ve Trabzonspor Müzesine gezi düzenlendi. Düzenlenen gezide öğrenciler hem tarihlerini öğrendi hem de ilk elden deneyimler gerçekleştirdi. Gidilen her müzede güler yüz ile karşılanan öğrencilerimiz, rehberlerden ve gördükleri objelerden çok şey öğrendi. Öğrencilerimizin o dönemde kullanılan silahlar, eşyalar ve aletleri ve Trabzonspor’un kazandığı başarıları görme fırsatı bulduğu etkinlikte geçmişte insanların yaşadıkları ve hissettikleri bir nebze de olsa hissettirildi. Ayrıca öğrenciler eşyaların kıymetini, eşyaların en özenli korunduğu mekanları inceleyerek öğrendiler...

16-04-201916-04-201916-04-2019