“EĞİTİMİN YILDIZLARI – HOPO” VE “İYİ ÖRNEKLER” DEĞERLENDİRİCİ BAŞVURULARI BAŞLADI.

Hopo Başvuruları

Trabzon İl MEM Ar-Ge birimince yürütülen “Eğitimin Yıldızları - HOPO” ve “İyi Örnekler” projelerinde, proje değerlendiricisi olarak görev alacak öğretmenler için başvurular alınacaktır.  Başvuruda bulunmak isteyen öğretmenlerin aşağıda bağlantıda verilen adresten Europass CV doldurmaları (Europass CV de yer alan her bölüm değerlendirmede dikkate alınacak ve öğretmenler bu verilere göre seçilecektir) ve PDF formatında kaydettikleri formu hopo2018@gmail.com adresine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru yapan öğretmenler arasından seçilecek olanlar 30 saatlik “Proje İzleme ve Değerlendirme Teknikleri” eğitimi alacak olup, bu eğitim sonunda başarılı olan öğretmenler içerik incelemesi  ve saha değerlendirmesi aşamalarında değerlendirici olarak görev alacaktır.

Başvurular 23 Şubat 2018 saat:17.00´da sona erecektir.

Europass CV doldurmak için https://europass.cedefop.europa.eu/editors/tr/cv/compose tıklayınız.