Erasmus+ ANA EYLEM 2 – (KA229) Okullar Arası Değişim Ortaklıkları Projeleri Atölye Çalışması Başvuruları Başladı.

Erasmus

2018 dönemi Erasmus+ ANA EYLEM 2 – (KA229) Okullar Arası Değişim Ortaklıkları projelerine başvuru hazırlığında olan kurumlarımızın proje hazırlıklarını tamamlamak ve proje yazım kalitelerini geliştirmek amacıyla Müdürlüğümüz Ar-Ge binasında 26-27-28 Şubat 2018 tarihlerinde (3 gün) 08.30-16.30 saatleri arasında proje yazma atölye çalışması yapılması planlanmaktadır. Atölye çalışmasına proje yazım çalışmasında proje ortaklarını bulmuş ve belirli bir aşamaya gelmiş ancak proje yazım/bilgi desteğine ihtiyacı olanlar başvuruda bulunabileceklerdir.

Söz konusu çalışmaya katılarak proje yazmak isteyenlerin, atölye çalışmasına başvuruda bulunmaları için müdürlüğümüz Ar-Ge sayfasında başvuru formu yayınlanmıştır. Katılımcı listesi başvuruda bulunanlardan oluşturulacak olup, katılmak isteyenler başvuru formunu doldurulduktan sonra 20.02.2018 Salı günü saat 17.00´ye kadar argetrabzon@gmail.com e-posta adresine mail olarak göndermesi gerekmektedir.

ERASMUS+ KA2 ATÖLYE KATILIMCI BASVURU FORMU