Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber (BTR) Öğretmen 2018-2019 Öğretim Yılı 1. Dönem Görevlendirmesi

Eğitimde Fatih Projesi kapsamında; ekli listede onayı ve isimleri yazılı olan öğretmenlerin hizalarında yazılı olan okullara 17.09.2018-18.01.2019 tarihleri arasında Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olarak görevlendirmeleri, Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ekders Saatlerine İlişkin Kararın 16. maddesi gereğince ek ders ücretlerinin kadrolarının bulunduğu okul/kurum tarafından ödenmesi müdürlüğümüzce uygun görülmektedir.

Görevlendirilen BTR Öğretmenleri, aylık olarak Sınıf İçi Uygulama Formunu (Ek-3) ve Okul İçi Faaliyet Raporunu onaylı bir şekilde ilçe sorumlusu FATİH Proje Eğitmenine gönderecektir.

>>> Valilik Onayı <<<

>>> Görevlendirme Listesi <<<