Gülbahar Hatun Anadolu Lisesinden Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Samim AKSOY'a Sportif Başarı Ziyareti..

Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi Sporcuları ,Okul Müdürü Kadri ALAY ve Beden Eğitimi öğretmeni Şevket GÜRDAL ile  birlikte  Mili Eğitim Müdürümüz Sayın  Samim AKSOY'u ziyaret ederek sportif başarılarını paylaştı.
                  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Samim AKSOY":" Okullarımızın başarılarını takip ediyoruz.Ancak böyle toplu ziyaretlerde öğrencileri de tek tek tebrik etmek güzel bir duygu. Sizi gördükçe öğrencilik yıllarımızı hatırlıyorum. Bizim böyle imkânlarımız yoktu. Yıllarca amatör futbol oynadım. Topa vuruşu bile kendi kendimize öğrendik. Keşke bugünkü imkanlarımız olsaydı diye düşündüğüm zamanlar oluyor. Şanslısınız bunu bilin. Aldığınız başarılar Vakfıkebir Milli Eğitimi adına gururdur.Masa tenisinde finale çıkan iki ekibin de Vakfıkebir okullarından olması  ayrı bir övünç kaynağı olmuştur. Ekibinizi tebrik ediyor, nazik düşünceleri için Okul müdürünüzü ve Beden Eğitimi öğretmenlerinizi de ayrıca tebrik ederim." dedi.
                Okul Müdürü Kadri ALAY: " Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Samim AKSOY'u makamlarında ziyaret ederek onlarla  başarılarımızı paylaşmak ,öğrencilerimize, kazandıkları başarıların takip edildiğini ve herkesin bu başarılarından gurur duyduğunu göstermek istedik. İş yoğunlukları  olmasına rağmen bizi  kabul eden  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Samim AKSOY'a okulum adına teşekkür ederim." dedi
                                                 Ziyarete katılan sporcular ve başarıları:

Karete ?Kumite dalında :
Ertan Baran Hindistan kilosunda il birincisi,Trabzon'u temsilen bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Masa Tenisi Takımı:
 Ardacan BİNAN-Alper AKGÜNDÜZ ve Tolga GÜNAYDIN  Trabzon il ikincisi.

Bilek Güreşi :Kübra BIYIKLI ?Sağ  ve  Sol Kol il birincisi
Berk KARA  -Sağ Kol il birincisi
Sibel BİRİNCİ-Sağ ve sol kol il birincisi
Ebru BEKÇİ- Sağ ve sol kol il birincisi