"Hayata Değer Kat" Projesi kapanış töreni yapıldı.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜMKİAD işbirliğinde yürütülen "Hayata Değer Kat" Projesi kapanış töreni yapıldı. Vakfıkebir ilçemizden projede yer alan Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu, Fevziye İlk-Ortaokulu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Altın, okul müdürlerimiz Rahmi Durmuş, Murteza Kıran, Cengiz Kasımay, proje danışman öğretmenleri Selçuk Kahyaoğlu ve Canan Öz Uzunosmanoğlu ile ödül törenine katıldılar.

Değerlerin kadar değerlisin sloganıyla yürütülen ve Kültürel miraslarımız ile toplumsal değerlerimizi ön plana çıkaran "HAYATA DEĞER KAT" projesinde yer alan öğrencilerimizi tebrik eder danışman öğretmenlerimiz Canan Öz Uzunosmanoğlu ile Selçuk Kahyaoğlu'na emekleri için teşekkür ederiz.

02-06-202202-06-2022