İkinci Dönem (5,6,7, 8 ve 9,10,11,12. Sınıf) Sınav Uygulamaları

Covid-19 salgınının yayılımının önlenmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla Cumhurbaşkanlığı Kabinesi tarafından alınan kararlar doğrultusunda "düşük, orta, yüksek ve çok riskli" olarak sınıflandırılan illerimizde son günlerde yaşanan vaka sayılarındaki artış ve salgının seyrindeki gelişmeler göz önünde bulundurularak ilgi (a) Yönetmeliğin Ek 2 nci maddesi kapsamında resmî ve özel ortaöğretim kurumlarında sınav uygulamalarına ilişkin aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.