İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Samim AKSOY Cumhuriyet İlk-Ortaokulunu Ziyaret Etti.

Samim AKSOY Cumhuriyet İlk-Ortaokulu´nu ziyaret ederek öğretmen ve idareciler ile sohbet etti.Okulda incelemelerde bulunan Samim AKSOY şunları söyledi : "Cumhuriyet İlk-Ortaokulu ilçemizin en eski ve köklü okullarından biridir.Eğitim kadrosu ile büyük başarılara imza atan öğretmenlerimizi , bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.Değerli öğretmen arkadaşlarımın ve bizlerin sorumluluğu oldukça fazla, bu sorumluluğun geleceğimiz için teminatımız olan çocuklarımıza iyi yansıması gerekir.Çok yorulduğunuzu, akşam eve gidince öğrenciler kadar ders çalıştığınızı ve hazırlık yaptığınızı biliyorum.Bu vesile ile 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum"dedi.Okul Müdürümüz Sinan UZUN ´un tarafımıza gösterdiği ilgiden dolayı da ayrıca çok teşekkür ederiz.Pırıl pırıl bir okul, ışıl ışıl parlayan öğretmen ve öğrencileriyle Cumhuriyet İlk -Ortaokulu ziyaretimizi böylece tamamladık.

01-11-201701-11-201701-11-201701-11-201701-11-2017