İlçemizde yapılmakta olan DYK kursları ile ilgili toplantı yapıldı.

İlçemiz Vakfıkebir Fen Lisemizde devam etmekte olan DYK kurslarının işleyişi hakkında, İlçe Milii Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ALTIN başkanlığında ortaöğretim kurum müdürleri ile toplantı yapıldı. Toplantıda hafta sonu kurslarının ziyaret edilmesi, deneme sınavlarının belirlenen takvime göre yapılması kararlaştırıldı.

Fen Lisesi, Gülbaharhatun Anadolu Lisesi, Ömer Nakkaş Anadolu Meslek Lisesi 10,11,12. sınıflarda okuyan öğrenciler kursa devam etmektedir.

7 adet 12. sınıf, 5 adet 11. sınıf, 2 adet 10. sınıf olmak üzere toplamda 363 öğrenci vardır.  Haricinde ilçe dışında gelen Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerimizde katılım göstermektedir.

10-11-202210-11-2022