İlimizde Düzenlenen Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 1. Oldu

Kurumlar arası masa tenisi turnuvası müsabakaları Trabzon Beşirli Tenis Spor Kompleksinde yapıldı.

2 gün süren masa tenisi müsabakalarında , Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası pandemi tedbirleri kapsamında Trabzon Beşirli Tenis Spor Kompleksi yapıldı. 8 kurum ve 24 sporcunun yarıştığı masa tenisi turnuvasında birbirinden çekişmeli müsabakalar heyecanı doruklara taşıdı.

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü temsil eden Fatih BALTÜRK, Yavuz ÇALIŞ ve Menderes KERİMOĞLU'ndan oluşan ekibimiz tüm müsabakaları kazanarak 1. olmuştur.

Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında 1. olan ekibimiz 09-12 Temmuz 2021 tarihleri arasında Balıkesir Burhaniye'de gerçekleştirilecek olan Türkiye Finallerinde Trabzon'u temsil etmeye hak kazandı.

Turnuvada 1. olan ekibimiz tebrik eder, Türkiye Finallerinde de başarılarının devamını dileriz.

10-06-202110-06-202110-06-202110-06-202110-06-2021