Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Güzel Ezan Okuma Yarışmaları

Yarışma
Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Güzel Ezan Okuma Yarışmaları

KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMALAR

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce İmam Hatip Ortaokulu ve Liselerinde düzenlenen, Vakfıkebir Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulunun ikincisini gerçekleştirdiği mesleki yarışmalar Vakfıkebir Fen Lisesi konferans salonunda yapıldı. Üç kategoride düzenlenen yarışmalara  toplamda 50 öğrenci katıldı.

Yarışmalara İlçemiz Kaymakamı Sayın Mesut YAKUTA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Samim AKSOY, İlçe Müftümüz Sayın Hüseyin KÖKSAL teşrif etmişler ve öğrencilere ödüllerini takdim etmişlerdir.

Genç Sadalar Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler;

1. Muhammed Emin KESKİN

2. Muhammed Saki ÖZTÜRK

3. Bayram KAHRAMAN olmuştur.

Genç Nidalar Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler;

1. Nisanur YAMAK

2. Ayşenur KÖKSAL

3. Sıla ÇABUK olmuştur.

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında dereceye giren  öğrenciler;

1. Berat TANRIKULU

2. Muhammed Emin KESKİN

3. Abdülkadir ÖZTÜRK olmuştur.