Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ALTIN Yalıköy İlk-Ortaokulumuzu Ziyaret Etti..

Okul ziyaretlerimiz kapsamında bu hafta Yalıköy İlk-Ortaokulumuzu ziyaret ettik. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ALTIN ve Özel Büro Öğretmenimiz Çetin HACIFETTAHOĞLU, Öğretmenlerimizle bir araya gelerek sohbet ettiler. Milli Eğitim Müdürümüz 1996-2010 yılları arasında sırasıyla Öğretmenlik , Müdür Yardımcılığı ve 6 yıl Müdürlük yaptığı Yalıköy İlk-Ortaokulundaki anılarını Öğretmenlerle paylaştı. Ziyaretimiz esnasında bizimle yakından ilgilenen Okul Müdürümüz Yavuz Selim BADUR, Müdür Yardımcılarımız Erdem YILDIZ ve Süreyya DEMİRBAŞ'a, yüzlerinden tebessüm eksik olmayan Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Ziyaret kapsamında Müdürümüz şunları ifade etti;" İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okullarımız arasında oluşturacağımız kuvvetli iletişim yolları, öğrencilerimize verdiğimiz Eğitim-Öğretim üzerindeki kaliteyi güçlendirecektir. Uzun yıllar çalıştığım bu okulda edindiğim tecrübeler, benim yöneticilik deneyimlerimdeki en önemli ilham kaynağım olmuştur. Kurumlar arasındaki iletişimimizin güçlenmesi için bu tür ziyaretlere çok önem gösteriyorum. Kapımız ve telefonumuz siz Öğretmenlerimize herzaman açık olup benimle her daim iletişim halinde olmanızı arzulamaktayım. Eğitim ve Öğretim, sizlerin sayesinde daha güzel bir geleceğe adım atmamızı sağlayan en önemli araçtır.  Hedefimizdeki seviye her daim en iyisi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerimle hepinize sevgi ve saygılarımı sunar, başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ederim " dedi. Okul Müdürümüz Yavuz Selim BADUR ziyaretimizin kendilerini oldukça memnun ettiğini, bütün Yalıköy ailesi olarak görevine yeni başlayan Ahmet ALTIN' a üstün başarılar dilediğini söyledi.

16-12-202116-12-202116-12-202116-12-202116-12-202116-12-202116-12-2021