Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Görevlendirmelerine İlişkin Duyuru

.
Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Görevlendirmelerine İlişkin Duyuru

Müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı görevlendirme sürecine ilişkin olarak aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmeliğin “yazılı sınava ilişkin hükümleri” yargı kararlarına uygun olarak yeniden düzenlenmektedir.

Yazılı sınav sonucuna göre müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı görevlendirme süreci aşağıda belirtilen takvim doğrultusunda 2016 yılı Yönetici Görevlendirme Kılavuzu çerçevesinde yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

-   - İl Milli Eğitim Müdürlüklerince müdür başyardımcısı ve müdür

-     yardımcısı görevlendirmeleri için kontenjanların girilmesi

11-12 Ağustos