Ödüllü E-İçerik Geliştirme Yarışması

Yarışma
Ödüllü E-İçerik Geliştirme Yarışması

Dünyada ve ülkemizde yaşanan sosyokültürel, bilimsel ve teknolojik gelişmeler sonucunda bireylerin ihtiyaçları da değişmiştir. Bu ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak öğretim programlarının güncelleme ve yenileme çalışmaları başlatılmıştır. Bu çerçevede kendini ve dünyayı tanıyan, sorgulama yeteneğine sahip milli ve manevi değerlerini benimseyen ve sahip çıkan bireyler yetiştirmek amacıyla öğretim programları güncellenmiştir.

Güncellenen öğretim programlarına yönelik ders kitapları 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren okutulmaya başlanmıştır. Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığınca güncellenen öğretim programlarına yönelik ihtiyaç duyulan içerikleri bilgi ve teknoloji yönüyle nitelikli olarak hazırlamak, ders içeriklerini elektronik ortamda öğretmen ve öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceği bir yapıya kavuşturmak, ders kitaplarını etkileşimli tahta ile uyumlu hale getirmek, öğretim programlarının kazanımlarını destekleyici sorular hazırlamak ve paylaşmak amacıyla bu sayfa hazırlanmıştır.

Orta Öğretim Genel Müdürlüğü İçin  http://ogmmateryal.meb.gov.tr/index.php

Bilgi için          Tıklayınız