Pardus ETAP Tanıtım Toplantısı ve Semineri

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri ile TÜBİTAK Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBİM), açık kaynak kodlu milli işletim sistemi Pardus'un  okullarda yaygınlaştırılmasına yönelik iş birliği çerçevesinde İlimizde resmi/özel kurumlarda  görevli idareci ve öğretmenlere  TÜBİTAK ULAKBİM tarafından Pardus ETAP tanıtım semineri verilmesi planlanmaktadır.

10 Şubat 2020 Pazartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında Trabzon Fen Lisesi konferans salonunda, Bilişim Teknolojileri öğretmenleri, Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmenleri (BTR), okul müdürlüğünce belirlenecek teknoloji konusunda ilgili ve istekli  bir öğretmen ile idarecinin (İl-İlçe Yöneticileri, Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları) katılması;

Ayrıca 10 Şubat 2020 tarihde saat 13.30 -17.00 saatleri arası ve 11-12 Şubat 2020 tarihlerinde ise 08.00-17.00 saatleri arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Binası Uzem salonunda ekli listedeki öğretmenlere Pardus ETAP Uygulamalı  Seminer verilmesi, katılımcıların belirtilen saatlerde görevli izinli sayılmaları Müdürlüğümüzce uygun görülmektedir.

>>> EK : Pardus ETAP Uygulama Semineri Katılımcı Listesi <<<