"İyi Nesil Gelecek" Projesi Kapsamında Lise Öğrencilerine Yönelik "Nesnelerin İnterneti" Temalı Eğitim gerçekleştirilecektir.

.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Habitat derneği arasındaki protokol çerçevesinde  "İyi Nesil Gelecek" projesi kapsamında  Lise Öğrencilerine Yönelik eğitim gerçekleştirilecektir.

19-20 Mayıs tarihlerinde İl MEM ARGE binasında 09:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek eğitimlere katılacak öğrencilere "Nesnelerin İnterneti" temalı teknik eğitimler verilecektir.

Başvuru için son gün  15 Mayıs 2018

Başvuru İçin Tıklayınız