Toplum Yararına Programlar (TYP) Kapsamında Çalışan Temizlik ve Özel Güvenlik Personeli İçin Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu Verildi,

Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Çalışan Temizlik ve Özel Güvenlik Personeli İçin Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Şube Müdürümüz Şeref İÇOĞLU Başkanlığında Tamamlandı.

İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Şube Müdürümüz Şeref İÇOĞLU başkanlığında, Müdürlüğümüz İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Faruk AKSOY tarafından 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği  Kanunun 17. Maddesi gereği, çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerinin Usul ve esasları hakkındaki  Yönetmeliğin 6. maddesinde belirtilen konular çerçevesinde ve aynı  Yönetmeliğin 12.maddesindeki temel prensipler dahilinde "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi"  gerçekleştirildi.

21-10-2020    21-10-2020