"Trabzon Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası" İl Genelinde İlkokul Kademesinde Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulundan Çoklu Başarı...

"Trabzon Akıl ve Zeka Oyunları" yarışmalarında Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu öğrencilerimiz büyük başarı sağladı.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürülüğü Beşirli Spor Salonunda gerçekleştirilen yarışmalarda Ayşegül TURUTOĞLU, Şimal Zeynep KARAŞ, Yavuz Selim YAMAK, Miraç ŞAFFAK, Berat Talha UÇAR ilçemizi temsil ettiler.

Yavuz Selim YAMAK      Küre Oyunu 2. si

Miraç ŞAFFAK               Mangala Oyunu 3. sü

Berat Talha UÇAR         Q-Bitz Oyunu 4.sü

Ayşegül TURUTOĞLU     Pentago Oyunu 4. sü

Şimal Zeynep KARAŞ     Equilibrio Oyunu 6. sı

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen Öğretmenlerimize katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz.