Trabzon Ezan Okuma Yarışması İl üçüncüsü İlçemizden (Berat TANRIKULU)

Ezan Okuma Yarışması
Trabzon Ezan Okuma Yarışması İl üçüncüsü İlçemizden (Berat TANRIKULU)

Trabzon il genelinde düzenlenen "Ezan Okuma Yarışması" sonuçlandı.İlçemiz Hikmet Kaan İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Berat TANRIKULU müthiş performansı ile il üçüncüsü oldu.Okul müdürü Ahmet BULUT şunları söyledi;"Okulumuzda çalışan herkes tam destekçi bir anlayışa sahip.Gerek öğretmen kadromuz gerek veli profilimiz bu tür etkinliklerde hep yanımızda ve destekçimiz olmuştur.Kaan ailesi , okul aile birliği başkanımız Sn.Yasin YILDIZ ve ekibi maddi ve manevi olarak desteklerini hiç esirgememişlerdir.Bu özverili çalışmalar sonucunda ortaya çıkan sosyal aktiviteler başarıyı da beraberinde getirmiştir. Yarışmada  il üçüncüsü olan öğrencimiz Berat Tanrıkulu´nu tebrik ediyorum." dedi.Bizde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

21-12-201721-12-201721-12-2017