Vakfıkebir Büyükliman Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından Deregözü İlk-Ortaokuluna Tübitak Yayınlarından Kitap ve Materyal Yardımı Yapıldı.

T.C. Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB)Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vakfıkebir Büyükliman Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Mehmet ŞENTÜRK'ün de katılımıyla Vakfıkebir Büyükliman Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imkanlarıyla  temin edilen Tübitak materyalleri öğrencilerimize dağıtıldı. Belediye Başkanımız Sayın Muhammet BALTA, DKBB Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet Şentürk ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Samim AKSOY Deregözü İlk-Ortaokulu Öğretmen ve öğrencileri ile sohbet ettikten sonra Tübitak kaynaklı materyalleri öğrencilere verdiler. Öğrencilerimiz aldıkları bu güzel hediyelerle coşkulu bir ortam yarattılar. Okulumuza yaptıkları bu güzel yardımdan ötürü Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Samim AKSOY Belediye Başkanımıza ve Genel sekreterimize duygularını şöyle ifade etti ;" Yaptığınız bu güzel katkı sayesinde şehir merkezimize en uzak olan Deregözü İlk-Ortaokulumuz adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Eğitimde fırsat eşitliğine güzel ve örnek bir davranış içeren yardımınız bizleri oldukça mutlu etti. Öğrencilerimizin gözündeki bu mutluluk ışığı bugün okulumuzu bir güneş gibi aydınlatmıştır. Bizim gayemiz çocuklarımızın gözünde bu ışığın sürekli olarak parıldamasıdır. Bu vesile ile katkısı olan herkese tekrar çok teşekkür ediyorum ." dedi.

20-02-202020-02-202020-02-202020-02-202020-02-202020-02-202020-02-202020-02-2020