Vakfıkebir Fen Lisemizden Anlamlı Etkinlik.

"yaşatkideğerbulsun" Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve PTT İl Müdürlüğünun ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikte Fen Lisemiz 9.ve 10.sınıf öğrencilerimiz edebiyat dersinde okutulan kitaplarin yazarları Mustafa Kutlu, Zülfü Livaneli ve Ahmet Ümit e kitaplarla alakalı duygularını dile getiren mektuplar yazmışlar ve okulumuza getirilen posta kutusuna müzik eşliğinde mektuplarını atmışlardır.
11.sinif öğrencilerimiz ise mektuplarını, bakanlığımızın kardeş okul projesi kapsamında belirlediği Samsun Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi 11.sınıf öğrencilerine yazarak okullar arası iletişimin artması yönünde güzel ve anlamlı bir adım atmışlardır.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

11-01-202311-01-2023