Vakfıkebir İmam-Hatip Lisesi , Futsalda Türkiye Finallerinde!

Geçtiğimiz ay Erzincan´da yapılan çeyrek final elemelerinde büyük başarıya imza atarak adını yarı finale yazdıran okulumuz, bu hafta Sinop´ta yapılan yarı final müsabakalarında da büyük başarıya imza attı ve adını son 8 takım arasına yazdırarak Trabzon´da yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Türkiye finallerinin yapılacağı yer olan ilimizi temsil etme başarısını gösteren okulumuz bu anlamda bizlere ayrı bir onur da yaşatmış oldu. Bu başarı ile okulumuz, aynı zamanda futsal branşında Türkiye finalisti olan 8 takım arasına girmeyi başaran tek Anadolu İmam Hatip Lisesi  oldu.

Okul Müdürümüz Sezgin ÖZDİN´e ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selahattin BAYRAKTAR´a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

24-03-2019

03-03-201903-03-201903-03-2019