"Vakfıkebir'de Eğitimin Geleceği" Çalıştayımıza Verdiği Desteklerden Dolayı Kaymakamımıza Teşekkür Zİyaretinde Bulunduk...

"Vakfıkebir'de Eğitimin Geleceği" Çalıştayımıza verdiği desteklerden dolayı Kaymakamımız Sayın Dr.Hacı Arslan UZAN'a teşekkür ziyaretinde bulunduk. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ALTIN eşliğinde çalıştayımızın grup başkanları Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi Müdürümüz Kadri ALAY, Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Cemile KAHYAOĞLU, Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu Müdürümüz Rahmi DURMUŞ, Atatürk Ortaokulu Müdürümüz Çetin ZAİM, Cumhuriyet İlk-Ortaokulu Müdürümüz Sinan UZUN ve Milli Eğitim Özel Büro Öğretmenimiz Çetin HACIFETTAHOĞLU ziyarete katıldılar.

16-03-202216-03-202216-03-2022