VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz Kirazlık Mahallesinden Ömer Nakkaş Ticaret Lisesini (Yeni adı Vakfıkebir Ömer Nakkaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) yaptıran hayırsever büyüğümüz Ömer NAKKAŞ hakkın rahmetine kavuşmuştur.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemizin hayırsever vatandaşlarından olan Vakfıkebir Ömer Nakkaş Ticaret Lisesini yaptıran ve birçok hayır hizmetleri yapan  değerli büyüğümüz Sayın Ömer NAKKAŞ hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum Ömer NAKKAŞ´ın cenazesi 22/06/2016 Çarşamba günü İstanbul Bahçelievler Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Topkapı´daki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Değerli büyüğümüze Allahtan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyoruz.

23-06-2016