“Yanlışlıklar” adlı oyun izleyicileriyle buluştu.

Tiyatro
“Yanlışlıklar” adlı oyun izleyicileriyle buluştu.

“Yanlışlıklar” adlı oyun izleyicileriyle buluştu. Vakfıkebir Halk  Eğitimi  Merkezi Uygulamalı Tiyatro Kursu öğrencileri tarafından sahneye koyulan “Yanlışlıklar” adlı oyun 14 Aralık 2017 tarihinde  Vakfıkebir Gençlik Merkezinde sahnelendi.

Günümüzde toplum yapısını eleştirel bir gözle ortaya seren oyunda ailelerin çocuklar üzerindeki  meslek baskısı, gösterişe düşkün  olan annelerin çocukların sadece dışsal özelliklerine olan eğilimi, işçilerin işsizlerin ve işçi çocuklarının yaşam mücadeleleri ile ilgili kesitler ortaya koyarak bu durumları yine çocuklar tarafından eleştirilerek  gözler önüne serildi .İki seans olarak sergilenen  oyuna Atatürk Ortaokulu  öğretmen ve öğrencileri  Osman Tan  Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri  izledi.Oyunu toplamda 400 öğrenci  izledi. İlçemiz öğrencilerinin rol aldığı oyun büyük beğeni aldı.Oyunda yer alan Yunus Emre CİS, Yıldız Emre CİS ,Beyzanur ÇİLİNGİR, Ceyda Selin PANK, Yavuz AYHAN,Arda Sami ÖZTÜRK, Meryem GARİP, Sezin TURUTOĞLU, Ecrin BADUR, adlı öğrencilerin velileri de oyunu  ilgiyle izledi. Oyunun izleyicisiyle buluşmasında  katkısı olan Vakfıkebir Belediye Başkanlığı ve Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğüne  de katkılarından ötürü teşekkür edildi.

19-12-201719-12-201719-12-201719-12-2017