YÖGEP Kapsamında Nisan Ayı Faaliyeti Online Gerçekleştirildi

.
YÖGEP Kapsamında Nisan Ayı Faaliyeti Online Gerçekleştirildi

Ülkemizin din eğitimine, ilmî, tarihî ve kültürel mirasına katkıda bulunan medeniyet öncülerimiz; âlimler, bilim insanları ve öncü şahsiyetler ile eğitim camiasına örnek çalışmalarıyla ilham veren ve iz bırakan eğitimciler/eğitim yöneticileri  Celalettin ÖKTEN, Ali Ulvş KURUCU, Fuat SEZGİN- Teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık üzerine sorunlar ve çözüm önerileri konularında İlçemiz Vakfıkebir Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet BULUT'un zoom üzerinden sunumuyla ve İlçemiz Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu İmam Htaip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu idarecilerinin katılımlarıyla Nisan 2021 YÖGEP faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

03-05-202103-05-202103-05-202103-05-2021